TRANSLATE

dimecres, 15 d’abril del 2015

CRAZY DOTS









Bona tarda!

Avui dia de sol. Dic de sol, perquè és un dels dies que et fan estar ben contenta i amb ganes de tot. Entendreu més tard perquè ho aclareixo. He anat a comprar teixits estampats. Acompanyada de la Sílvia. Entrem a una de les úniques que hi ha. Em disposo a mirar i RES. Però què estava veient?! Que veuen els meus ulls!!!!  Només hi havia estampats de iaia. HO SENTO PERÒ SI! "D'HORTERA TOTAL". ja sé que és XARÓ, però així ens entenem TOTS.
Estic buscant estampats atrevits i divertits per a l'estiu. Tant estrany és? Doncs es veu que si. O no... Perquè resulta, que no és que tots els que tinguessin fossin lletjos. Noooo!!!. No és que només tenen material per la clientela de tercera edat, que fan "sus labores" a casa. NOOO!!! Es veu, que sóc jo!! QUE JO NO ESTAVA INPIRADA!! Sí. Així m'ho ha deixat anar la dependenta! tal qual. Però si que estava inspirada, perquè és el que m’ha fet falta per treure'n alguna cosa bona d’allà. M’he endut un teixit fluor, que pròximament en veureu el resultat.



Us deixo amb el look d'avui, últims dies amb mitges, ja comença a fer massa calor...



···


Buenas tardes!

Hoy día de sol. Digo de sol, porque es uno de esos días  que te hacen estar bien contenta y con ganas de todo. Entenderéis más tarde porqué lo aclaro. He ido a comprar tejidos estampados. Acompañada de una amiga. Entramos en una de las únicas que hay. Voy a mirar y NADA.!¿Pero qué estaba viendo?! ¡¡¡Que ven mis ojos !!!! Sólo había estampados de abuela. LO SIENTO PERO SI! "De HORTERA TOTAL". 
Estoy buscando estampados atrevidos y divertidos para el verano. Tanto extraño es? Pues se ve que sí. O no ... Porque resulta, que no es que todos los que tuvieran fueran feos. Noooo !!!. No es que sólo tienen material para la clientela de tercera edad, que hacen "sus labores" en casa. NOOO !!! Se ve, que soy yo !! QUE YO NO ESTABA INSPIRADA !! Sí. Así me lo ha soltado la dependienta! tal cual. Pero si que estaba inspirada, porqué es el que me ha hecho falta para sacar algo bueno de allí. Me he llevado un tejido flúor, que próximamente podréis ver el resultado.

Os dejo con el look de hoy, últimos días con medias, ya empieza a hacer demasiado calor ...








































Jersei/jersey: PULLANDBEAR
Faldilla/falda: BLANCO
Mitges/medias: CALZEDONIA
Sabates/zapatos: JUSTFAB
Bossa de mà/bolso: JUSTFAB

7 comentaris:

  1. that skirt is so cute!
    and I simply adore those tights with polka dots<3
    you look amazing dear!!!

    http://modaodaradosti.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Such a creative mix- the flower printed sandals with neutral tights. Looks unique

    ResponElimina
  3. Te quede genial! me gusta mucho la combinación y mezcla de tendencias :)

    Mil besos! xx
    Brunette Ambition

    ResponElimina
  4. ¡Estás fantástica! Los colores en la ropa te sientan genial.

    ResponElimina